Jednoduchý recept

Pečivový pudink

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 30953
Kategorie: Pudinky

Ingredience

400 g Chléb pšeničný (bílý)
30 g Citronová kůra
140 g Cukr krupice
750 ml Mléko polotučné
1 ks Vanilkový lusk
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 582 kcal
Kilojoule 2 435kJ
27% Sacharidy 96 g
17% Tuky 13 g
38% Sodík 763 mg
38% Bílkoviny 21 g

Pečivový pudink postup přípravy receptu:

1

Chleba pokrájíme na tenčí nudličky a vyskládáme jimi zapékací formu.

2

Do mléka přimícháme kůru, rozkrojený vanilkový lusk, cukr a vejce.

3

Směsí zalijeme chlebem vyloženou formu.

4

Pečeme 40 minut při 155°C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept