Jednoduchý recept

Kompotové broskve s křenovou pěnou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 30954
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

8 ks Broskve
0,5 polévková lžíce Křen
160 g Lučina smetanový sýr
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 416 kcal
Kilojoule 1 741kJ
10% Sacharidy 37 g
38% Tuky 29 g
3% Sodík 59 mg
13% Bílkoviny 7 g

Kompotové broskve s křenovou pěnou postup přípravy receptu:

1

Půlky broskví vyjmeme z nálevu a necháme dobře okapat. V misce rozšleháme se lžící smetany lučinu, jemně nastrouhaný křen přimícháme k sýru a směs osolíme špetkou soli.

2

Zbylou smetanu dobře rozšleháme dopevna a vmícháme do lučiny. Pěnou plníme okapané broskve.

Poznámka

Jako ozdobu můžeme použít půlky vlašských ořechů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept