Jednoduchý recept

Hruškový dresink

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3096

Ingredience

4 polévková lžíce Džus hruškový
1 kávová lžička Hořčice Bornier - hrubozrnná
1 polévková lžíce Ocet vinný
3 polévková lžíce Olej olivový
1 polévková lžíce Pažitka

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 189 kcal
Kilojoule 793kJ
1% Sacharidy 4 g
26% Tuky 20 g
0% Sodík 2 mg
1% Bílkoviny 1 g

Hruškový dresink postup přípravy receptu:

1

Nejprve dohladka rozmícháme hruškovou šťávu s hořčicí, rozetřeným česnekem a octem. Poté přidáváme olej a šleháme, dokud nevznikne krémová konzistence.

2

Nakonec přimícháme nasekanou pažitku.

3

Dresink je vhodný k syrové zelenině a listovým salátům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept