Jednoduchý recept

Rýže po kantonsku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 30961

Ingredience

60 g Cibule
40 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
80 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
80 g Pórek
250 g Rýže loupaná
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí
50 g Zázvor celý
50 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 543 kcal
Kilojoule 2 274kJ
16% Sacharidy 59 g
36% Tuky 27 g
9% Sodík 175 mg
26% Bílkoviny 15 g

Rýže po kantonsku postup přípravy receptu:

1

Cibuli, pórek a zázvor oloupeme a pokrájíme na drobné kousky.

2

40ml oleje rozpálíme a usmažíme na něm omeletu z rozšlehaným vajec.

3

Vystydlou omeletu pokrájíme na nudličky, smícháme s pokrájenou šunkou.

4

Na zbytku oleje osmažíme pokrájenou cibuli, zázvor, pórek, omeletu, šunku a hrášek.

5

Poté přisypeme vařenou rýži, sůl a pepř.

6

Necháme 10 minut smažit a poté servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept