Treska v páře - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Treska v páře
Treska v páře
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | Milena Křivanová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 30965 |
Kategorie: | Hlavní chod |
Ingredience
1 stroužek | Česnek |
60 g | Cibulka jarní |
1 polévková lžíce | Olej arašídový (podzemnicový) |
60 g | Paprika zelená |
3 g | Pepř černý mletý |
5 g | Sůl |
400 g | Treska aljašská |
10 g | Zázvor celý |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 74,0mg |
Draslík | 991,2mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,9mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 36,6mg |
Vitamín E | 2,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Cibulka jarní, Olej arašídový (podzemnicový), Paprika zelená, Sůl, Treska aljašská, Zázvor celý mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Treska v páře postup přípravy receptu:
1 | Rybu potřeme zvenkui zevnitř směsí strouhaného zázvoru soli a pepře. Do dutiny vložíme pepriku a jarní cibulku. |
2 | Vložíme na bambusový pařák do woku s vařící vodou. Bambusový pařák přikryjeme poklicí a rybu v páře dusíme tak dlouho, dokud není maso hotové a nejde dobře od kosti. Horké podáváme. |