Jednoduchý recept

Salát z drůbežích jater

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 30970
Kategorie: Teplé saláty

Ingredience

400 g Játra drůbeží
100 ml Ocet rýžový
50 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Rajčata
1000 g Špenát listový čerstvý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 346 kcal
Kilojoule 1 450kJ
5% Sacharidy 20 g
24% Tuky 18 g
34% Sodík 681 mg
46% Bílkoviny 26 g

Salát z drůbežích jater postup přípravy receptu:

1

Játra pokrájíme na větší kousky, orestujeme 3 minuty na rozpáleném oleji.

2

Přilijeme 50ml octa z cherry a restujeme ještě 1 minutu.

3

Špenát omyjeme a naskládáme na servírovací talíř.

4

Polijeme zbytkem octa.

5

Poklademe restovanými játry a kousky rajčat.

6

Osolíme a opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept