Recept

Kořeněné masové kuličky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (7%)
ID receptu: 30974
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

12 g Česnek
1 ks Cibule
1 ks Cibulka jarní
1 kg Hovězí maso mleté
2 polévková lžíce Koriandr čerstvý
1 ks Mrkev kořen
100 ml Olej olivový
2 polévková lžíce Paprika mletá sladká
1 g Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
90 g Strouhanka
1 g Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 457 kcal
Kilojoule 1 911kJ
4% Sacharidy 13 g
112% Tuky 84 g
15% Sodík 293 mg
69% Bílkoviny 39 g

Kořeněné masové kuličky postup přípravy receptu:

1

Nastrouháme cibuli, nameleme maso, nasekáme čerstvý koriandr, přidáme 2 utřené stroužky česneku, 1 rozšlehané vejce, strouhanku, protlak, sladkou papriku, nasekaný koriandr, sůl, pepř a smícháme.

2

Tvarujeme kuličky a po všech stranách smažíme na pánvi v rozpáleném olivovém oleji, až zhnědnou a jsou dobře propečené.

3

Podáváme teplé se sezamovou omáčkou a zdobíme nasekanou petrželovou natí, na tenké nudličky nakrájenou mrkví a jarní cibulkou.

Poznámka

Na zdobení můžeme použít jakoukoliv čerstvou zeleninu nakrájenou na tenké nudličky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept