Husí drůbky s kedlubnami - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 160 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Husí drůbky s kedlubnami
Celkový čas: | 160 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 140 minut |
Autor: | Marsalka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 30975 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 ks | Bylinky čerstvé - svazek |
120 g | Cibule |
1000 g | Husí drůbky |
500 g | Kedlubna |
50 g | Máslo čerstvé |
12 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
20 ml | Olej olivový |
1 špetka | Pepř černý mletý |
50 g | Rajčata |
200 g | Slanina vepřová |
1 špetka | Sůl |
1000 ml | Vývar slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 14g |
---|---|
Cholesterol | 49,0mg |
Draslík | 417,1mg |
Vláknina | 7g |
Vitamín A | 0,6mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 30,1mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 14,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Kedlubna, Rajčata, Slanina vepřová, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Bylinky čerstvé - svazek, Husí drůbky, Máslo čerstvé, Mouka pšeničná hladká T 650, Olej olivový, Pepř černý mletý, Vývar slepičí mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Husí drůbky s kedlubnami postup přípravy receptu:
1 | Slaninu a cibuli pokrájíme na drobné kousky a osmahneme na rozpálené pánvi. |
2 | Olej necháme rozpálit, přidáme drůbky a osmažíme dozlatova, zaprášíme moukou. |
3 | Vše podlijeme vývarem. Přimícháme pokrájenou cibuli, slaninu, bylinky, kedlubny, rajčata. |
4 | Podle chuti osolíme, opepříme a vaříme přiklopené 120 minut. |