Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 105 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30978

Ingredience

60 g Cibule
250 g Houby čerstvé
160 g Kedlubna
120 g Mrkev kořen
40 g Máslo čerstvé
1 ks Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1500 g Pórek
500 g Slepice
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
150 ml Víno bílé
450 ml Vývar slepičí
200 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 738 kcal
Kilojoule 3 086kJ
19% Sacharidy 67 g
133% Tuky 100 g
35% Sodík 710 mg
80% Bílkoviny 45 g

Slepičí ragú postup přípravy receptu:

1

Zeleninu omyjme, očistíme a pokrájíme na menší kousky.

2

Přendáme do hrnce, přidáme pokrájené maso, osolíme, opepříme, přidáme bylinky.

3

Vše podlijeme vývarem a vínem a přiklopené vaříme 90 minut.

4

Uvařenou zeleninu vyjmeme z vývaru, rozmixujeme a vrátíme zpět.

5

Houby pokrájíme a orestujeme na rozpáleném másle a přidáme do omáčky.

6

Smetanu smícháme se žloutky, dobře rozmícháme a opatrně zamícháme do omáčky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept