Jednoduchý recept

Předkrm ze zbytků telecí pečeně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3098
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 špetka Citronová kůra
1 kávová lžička Kapary sterilované
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
2 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
400 g Telecí kýta
0,5 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 194 kcal
Kilojoule 810kJ
3% Sacharidy 10 g
11% Tuky 8 g
38% Sodík 763 mg
34% Bílkoviny 19 g

Předkrm ze zbytků telecí pečeně postup přípravy receptu:

1

Na másle osmažíme strouhanou housku. Maso nakrájíme na malé proužky a přidáme k osmažené strouhané housce.

2

Poté vše zalijeme vývarem, přidáme nasekané kapary, špetku citrónové kůry, osolíme a přilijeme pár kapek octa. Vše necháme vařit, až bude maso měkké.

3

Předkrm podáváme v malých předkrmových miskách.

Poznámka

Jako přílohu dáme topinky z bílého chleba. Maso můžeme použít ze zbytku pečeně.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept