Recept

Pikantní křepelky s paprikou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 65 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 30982
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Bobkový list
1 stroužek Česnek
60 g Cibule
4 g Kerblík
4 ks Křepelka
40 ml Olej olivový
140 g Paprika červená
140 g Paprika zelená
2 špetka Pepř černý mletý
4 g Petržel - nať
200 g Rajčata
200 g Rýže loupaná
20 g Slanina vepřová
2 špetka Sůl
2 špetka Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 536 kcal
Kilojoule 2 242kJ
14% Sacharidy 49 g
26% Tuky 20 g
12% Sodík 245 mg
68% Bílkoviny 38 g

Pikantní křepelky s paprikou postup přípravy receptu:

1

Rýži uvaříme dle návodu.

2

Křepelky osolíme, opepříme, obalíme slaninou a osmahneme na rozpáleném oleji dozlatova.

3

Papriky vymyjeme a vydlabeme vnitřky.

4

Uvařenou rýži smícháme se sekanými bylinkami, osolíme, opepříme a smícháme s tukem ze smažení masa.

5

Do každé papriky dáme jednu křepelku naplněnou trochou bylinkové rýže, zabalíme do alobalu a pečeme při 225°C 40 minut.

6

Rajčata pokrájíme, smícháme s olejem, sekanou cibulí a česnekem a zbytkem koření.

7

Osolíme a opepříme.

8

Směs necháme vařit do změknutí cca 15 minut.

9

Maso servírujeme na uvařené rýži, přelité omáčkou z rajčat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept