Recept

Smažená kachna s kedlubnami

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 55 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 30983
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
1 stroužek Česnek
60 g Cibule perlová
6 g Cukr moučkový
1500 g Kachna mražená
600 g Kedlubna
12 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
60 ml Víno bílé
500 ml Vývar slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

75% Kalorie 1,489 kcal
Kilojoule 6 229kJ
5% Sacharidy 17 g
180% Tuky 135 g
32% Sodík 630 mg
90% Bílkoviny 51 g

Smažená kachna s kedlubnami postup přípravy receptu:

1

Cibuli a kedlubny oloupeme a vykrájíme na velikost vlašských ořechů.

2

Kachnu osolíme, opepříme a poklademe slaninou.

3

Polovinu másla rozehřejeme a kachnu na něm osmažíme ze všech stran.

4

Poté přiklopíme poklicí a dusíme 25 minut.

5

Rozehřejeme zbytek másla a přidáme cibuli.

6

Kedlubny povaříme 5 minut ve vroucí vodě.

7

Poté přidáme k cibuli a osmahneme dozlatova, Posypeme cukrem a zaprášíme moukou.

8

Podlijeme vínem a vývarem.

9

Přimícháme nasekané bylinky a česnek.

10

Vaříme 20 minut.

11

Maso servírujeme s vařenou zeleninou, přelité omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept