Jednoduchý recept

Krevety na cideru

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30990

Ingredience

80 ml Calvados
800 g Krevety tygří
40 ml Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl
250 ml Víno jablečné
200 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 491 kcal
Kilojoule 2 055kJ
5% Sacharidy 18 g
28% Tuky 21 g
8% Sodík 156 mg
64% Bílkoviny 36 g

Krevety na cideru postup přípravy receptu:

1

Krevety osolíme, opepříme a osmahneme po dobu pěti minut na rozpáleném oleji. Poté podlijeme calvadosem a ciderem a povaříme 2 minuty. Přidáme smetanu, povaříme další 2 minuty.

2

Osolíme a opepříme dle chuti a ihned servírujeme.

Poznámka

Cider je kvašené jablečné víno.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept