Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30998

Ingredience

1500 g Humr
40 ml Koňak Armaňak
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo čerstvé
3 špetka Pepř černý mletý
200 g Rajčata
3 špetka Sůl
200 ml Víno bílé
200 ml Vývar rybí
40 ml Whisky
30 ml Zakysaná smetana
200 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 604 kcal
Kilojoule 2 527kJ
5% Sacharidy 18 g
21% Tuky 16 g
73% Sodík 1 g
132% Bílkoviny 74 g

Humr po americku postup přípravy receptu:

1

Maso z klepet a ocasu pokrájíme na menší kousky a necháme restovat 5 minut.

2

Poté vyjmeme z pánve a na ni vložíme pokrájená rajčata, šalotku, sůl a pepř a necháme 5 minut ohřívat.

3

Poté přilijeme whisky, víno, vývar a humří maso.

4

Vše necháme podusit 25 minut.

5

Z hrudi humra vydlabeme maso, to smícháme s moukou, smetanou, máslem a koňakem.

6

Vařící se omáčku propasírujeme a přilijeme k masu s moukou.

7

Dále nevaříme, osolíme a opepříme dle chuti a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept