Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (7%)
ID receptu: 31024
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

0,5 ks Bageta
6 g Česnek
90 g Gouda
3 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Petržel kudrnka
2 ks Rajčata
30 g Tuňák ve vlastní šťávě

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 228 kcal
Kilojoule 956kJ
6% Sacharidy 20 g
16% Tuky 12 g
10% Sodík 206 mg
20% Bílkoviny 11 g

Tostados s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Bagetu nakrájíme na plátky a opečeme z obou stran na grilu.

2

Smícháme olej s jedním utřeným stroužkem česneku a každý krajíček směsí z obou stran potřeme. Na jednu stranu položíme tenký plátek rajčete, kousek okapaného tuňáka z konzervy a plátek sýra.

3

Grilujeme ještě cca 3 minuty, až se sýr rozteče.

4

Podáváme posypané nasekanou petrželkou.

Poznámka

Sýr goudu můžeme nahradit čedarem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept