Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 31037

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
4 polévková lžíce Cukr krupice
40 g Hořčice
1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
1200 g Kuře
2 kávová lžička Olej olivový
5 g Sůl
5 g Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 735 kcal
Kilojoule 3 074kJ
5% Sacharidy 17 g
64% Tuky 48 g
40% Sodík 795 mg
101% Bílkoviny 57 g

Hořčicové kuře postup přípravy receptu:

1

Kuře rozčtvrtíme. Zbytek surovin důkladně promícháme v míse. Asi polovinou marinády kuře potřeme, položíme kůží dolů na gril a na mírném plameni je grilujeme zhruba 15 minut. Během grilování je potíráme další marinádou. Maso obrátíme, potřeme i z druhé strany a grilujeme dalších 20 minut, dokud není hotové. Během grilování je neustále potíráme zbytkem marinády. Kuře podáváme se šťouchanými bramborami a zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept