Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 31042

Ingredience

130 g Hrozinky
600 g Kuřecí prsa
4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
5 g Pepř cayenský
100 ml Voda pitná
Na dresink
50 šálek Balsamico ocet
1 kávová lžička Cukr krupice
20 g Limetka
50 ml Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
20 g Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

162% Kalorie 3,200 kcal
Kilojoule 13 390kJ
156% Sacharidy 561 g
31% Tuky 23 g
69% Sodík 1 g
86% Bílkoviny 49 g

Kuřecí prsa s limetkou postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsa bohatě potřeme olejem a drceným pepřem. Položíme je na rozpálený gril a během 5 minut z každé strany dozlatova ugrilujeme. Necháme je vychladnout a masovou štávu uchováme. Rozinky namočíme do vroucí vody alespoň na 30 minut.

2

Na dresink nalijeme do mixéru ocet, olivový olej a masovou štávu a šleháme jej, dokud nezhoustne. Dresink dáme stranou a přisypeme do něj rozinky, cukr, osolíme a opepříme. Spaříme limetovou kůru a opláchneme ve studené vodě.

3

Kuřecí prsa nakrájíme na proužky a naaranžujeme je doprostřed salátové mísy. Kolem rozložíme snítky řeřichy a vše pokapeme dresinkem s rozinkami. Salát posypeme limetovou kůrou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept