Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 31047
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Játra kuřecí
400 g Kuřecí prsa
150 g Paprika červená
Marináda
3 stroužek Česnek
20 g Cukr krupice
70 ml Olej olivový extra panenský
50 ml Omáčka sójová
10 g Pomerančová kůra
50 ml Sherry brandy

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 407 kcal
Kilojoule 1 705kJ
4% Sacharidy 14 g
30% Tuky 23 g
8% Sodík 154 mg
56% Bílkoviny 31 g

Japonská jehla postup přípravy receptu:

1

Česnek oloupeme a prolisujeme. Kuřecí maso a játra nakrájíme na středně velké kousky. Z kapií vyjmeme semínka a nakrájíme ji na kostičky. Smícháme suroviny na marinádu, kterou zalijeme kuřecí maso a játra, vložíme do chladničky a necháme několik hodin marinovat.

2

Kuřecí maso, játra a papriku střídavé napichujeme na jehly a 10 minut je grilujeme na grilu potřeném olejem. Špízy pravidelně potíráme marinádou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept