Jednoduchý recept

Salát z tuňáka s olivami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (87%)
ID receptu: 31062
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Hořčice dijonská
10 ks Olivy černé
10 ks Olivy zelené
0,3 ks Paprika zelená
1 špetka Sůl
200 g Tuňák v oleji
500 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 508 kcal
Kilojoule 2 127kJ
7% Sacharidy 26 g
52% Tuky 39 g
163% Sodík 3 g
39% Bílkoviny 22 g

Salát z tuňáka s olivami postup přípravy receptu:

1

Očištěné hlavičky žampionů nakrájíme na tenké plátky, vložíme do mísy a zalijeme citronovou šťávou, kterou jsme smíchali s hořčicí a solí. Žampiony necháme přes noc marinovat, nejlépe v chladničce.

2

Z tuňáka slijeme olej, olivy rozkrájíme na čtvrtky, papriku zbavíme semen, nakrájíme na nudličky a vše vmícháme do marinovaných žampionů.

Poznámka

V době přípravy není započítáno marinování žampionů v lednici.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept