Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 31092

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
60 g Cibule
6 ks Jalovec
60 g Mrkev kořen
60 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1000 g Perlička
120 g Párek s fazolí
20 g Slanina vepřová
60 ml Víno bílé
60 ml Vývar drůbeží
450 g Zelí hlávkové bílé
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 681 kcal
Kilojoule 2 847kJ
9% Sacharidy 34 g
82% Tuky 61 g
21% Sodík 420 mg
129% Bílkoviny 73 g

Perlička na zelí postup přípravy receptu:

1

Rozčtvrtíme zelí a pokrájíme mrkev, 10 minut povaříme.

2

Rozpálíme máslo a necháme v něm zesklovatět cibulku a slaninu. Vložíme do něj naporcovanou perličku a osmažíme ze všech stran. Potom ji vyjmeme a ke slanině a cibulce přisypeme zelí a mrkev.

3

Do hrnce znovu vložíme perličku (kůží nahoru), kolem ní rozložíme nakrájený párek a přilijeme vývar a víno. Přidáme nasekané bylinky, jalovcové kuličky a opepříme.

4

Víno s vývarem přivedeme k varu, plamen stáhneme na minimum a pod pokličkou maso vaříme asi 90 minut, dokud není měkké.

5

Maso se zeleninou přeneseme na servírovací talíř a omáčku v hrnci necháme zhoustnout. Slijeme ji a podáváme zvlášť.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept