Jednoduchý recept

Červené zelí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 3110
Kategorie: Přílohy

Ingredience

1 ks Cibule
4 polévková lžíce Cukr krupice
2 ks Jablka
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 polévková lžíce Sůl
1 dl Víno červené
1 ks Zelí hlávkové červené

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 234 kcal
Kilojoule 979kJ
11% Sacharidy 41 g
8% Tuky 6 g
26% Sodík 523 mg
4% Bílkoviny 2 g

Červené zelí postup přípravy receptu:

1

Zelí očistíme, nakrouháme a dáme do mísy.

2

Přidáme oloupaná a na plátky nakrájená jablka, osladíme a osolíme.

3

Zalijeme červeným nebo bílým vínem, okyselíme citronem.

4

Vše dobře promícháme a necháme marinovat.

5

Nasekáme cibuli a zpěníme ji v rozpáleném tuku. Přidáme zelí i se šťávou a dusíme doměkka.

Poznámka

Musíme počítat dobu na marinování. Použijeme červené nebo bílé víno.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept