Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 31109

Ingredience

60 g Cibule
200 g Paprika červená
5 g Pepř černý mletý
40 g Petržel - nať
30 g Protlak rajčatový
250 g Rajčata
5 g Sůl
400 ml Vývar zeleninový
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 117 kcal
Kilojoule 488kJ
5% Sacharidy 20 g
4% Tuky 3 g
48% Sodík 962 mg
8% Bílkoviny 4 g

Madridská polévka postup přípravy receptu:

1

Papriky a cibuli upečeme v troubě rozpálené na 200°C do hněda. Přidáme celá rajčata a česnek a pečeme ještě 20 minut.

2

Zeleninu a česnek necháme chvíli chladnout a potom odstraníme slupky. Zeleninu s česnekem a s polovinou vývaru rozmixujeme.

3

Zeleninu dáme do hrnce, přidáme zbytek vývaru a rajský protlak

4

a přivedeme k varu.

5

Osolíme, opepříme a zdobíme petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept