Konzervovaná chobotnice s houbami - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Konzervovaná chobotnice s houbami
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 31117 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
1 ks | Chobotnice |
1 ks | Cibule červená |
4 plátek | Citrony |
1 kávová lžička | Hořčice |
100 g | Houby nakládané |
2 ks | Okurky nakládané |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 18g |
---|---|
Cholesterol | 0,2mg |
Draslík | 147,4mg |
Vláknina | 13g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 5,0mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Chobotnice, Citrony, Houby nakládané, Okurky nakládané mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Cibule červená, Hořčice mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Konzervovaná chobotnice s houbami postup přípravy receptu:
1 | Konzervu s chobotnicí v oleji vlijeme do mísy, zamícháme do ní hořčici, přimícháme ostatní ingredience nakrájené na drobné kousky a servírujeme. |
2 | Na talířích zdobíme tenkými plátky citronu. |
Poznámka
Jako přílohu volíme nasucho opečenou veku nebo toastový chléb.