Zdravý recept

Salát z konzervované chobotnice se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 31118
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

150 g Celer bulvový
400 g Chobotnice
6 ks Cibule sterilovaná
1 polévková lžíce Kečup
1 polévková lžíce Pažitka

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 381 kcal
Kilojoule 1 594kJ
14% Sacharidy 50 g
4% Tuky 3 g
215% Sodík 4 g
70% Bílkoviny 39 g

Salát z konzervované chobotnice se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Konzervu s chobotnicí v oleji vlijeme do mísy, přidáme očištěný a najemno nastrouhaný syrový celer, drobně nakrájenou pažitku a kečup.

2

Směs dobře promícháme a podáváme s rozpůlenými nakládanými cibulkami.

Poznámka

Jako přílohu volíme nasucho opečenou veku nebo toastový chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept