Recept

Lososové ragú s okurkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 31128

Ingredience

1 ks Citrony
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
600 g Losos - filety
2 ks Okurka salátová
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
100 ml Víno bílé
200 ml Vývar rybí
200 ml Smetana ke šlehání 30%

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 393 kcal
Kilojoule 1 644kJ
4% Sacharidy 13 g
8% Tuky 6 g
16% Sodík 326 mg
59% Bílkoviny 33 g

Lososové ragú s okurkou postup přípravy receptu:

1

Omyjeme a osušíme citron a vymačkáme citronovou šťávu, kůru nastrouháme. Lososa nakrájíme na kostičky a marinujeme ho se solí, pepřem, polovinou citronové kůry a citronovou šťávou.

2

Do větší pánve nalijeme rybí vývar, víno a necháme svařit na polovinu. Přidáme smetanu a vaříme 5 minut, dokud nevznikne jemný krém. Oloupeme okurku, podélně ji rozkrojíme, vydlabeme a nakrájíme na proužky.

3

Nakrájené proužky okurky vložíme do omáčky a přivedeme k varu, povaříme 5 minut. Přidáme lososa a na slabém ohni vaříme ještě 5 minut. Vše osolíme a opepříme. Kopr omyjeme, osušíme a nahrubo nasekáme. Přidáme k ragú a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept