Jednoduchý recept

Pěna ze pstruha a sýra

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (7%)
ID receptu: 31160
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1,5 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Citrony
1 ks Kopr čerstvý
90 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Olej slunečnicový
175 g Pstruh
90 g Sýr tavený smetanový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 433 kcal
Kilojoule 1 812kJ
1% Sacharidy 4 g
54% Tuky 40 g
5% Sodík 109 mg
28% Bílkoviny 16 g

Pěna ze pstruha a sýra postup přípravy receptu:

1

Pstruha zbavíme kůže a kostí, vyšleháme s máslem, sýrem a citronovou šťávou, osolíme, opepříme.

2

Dáme do olejem vymazaných formiček na cca 2 hodiny vychladit.

3

Vyklopíme a zdobíme kousky citronu a kopru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept