Pěna ze pstruha a sýra - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pěna ze pstruha a sýra
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | fronkova |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (7%) |
ID receptu: | 31160 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
1,5 polévková lžíce | Citronová šťáva |
1 ks | Citrony |
1 ks | Kopr čerstvý |
90 g | Máslo čerstvé |
1 kávová lžička | Olej slunečnicový |
175 g | Pstruh |
90 g | Sýr tavený smetanový |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 69,8mg |
Draslík | 269,1mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 28,0mg |
Vitamín E | 0,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 34,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citronová šťáva, Citrony, Kopr čerstvý, Olej slunečnicový, Pstruh, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Sýr tavený smetanový, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pěna ze pstruha a sýra postup přípravy receptu:
1 | Pstruha zbavíme kůže a kostí, vyšleháme s máslem, sýrem a citronovou šťávou, osolíme, opepříme. |
2 | Dáme do olejem vymazaných formiček na cca 2 hodiny vychladit. |
3 | Vyklopíme a zdobíme kousky citronu a kopru. |