Recept

Kokosový trhanec s broskvovým kompotem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 31170

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr krupice
1 polévková lžíce Cukr moučkový
1 ks Cukr vanilka
2 polévková lžíce Kokos - mletý (Kopra)
400 g Kompot broskvový
5 polévková lžíce Mléko polotučné
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
125 g Ricotta
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 433 kcal
Kilojoule 1 811kJ
11% Sacharidy 39 g
35% Tuky 26 g
7% Sodík 145 mg
19% Bílkoviny 11 g

Kokosový trhanec s broskvovým kompotem postup přípravy receptu:

1

Mouku s mlékem umícháme do hladké kaše. Bílky oddělíme od žloutků. Žloutky s ricottou přimícháme do směsi mouky a kokosu a těsto necháme 10 minut uležet. Bílky ušleháme s vanilkovým cukrem a solí do tuhého sněhu, který přimícháme do těsta.

2

Na pánvi rozpálíme 2 lžíce másla. Nalijeme na ni těsto a necháme 3 minuty opékat dozlatova, potom placku obrátíme a opékáme ještě asi 2 minuty z druhé strany. Snížíme teplotu na sporáku, trhanec roztrháme vidličkami a přidáme 1 lžíci másla. Pocukrujeme a kousky ještě chvilku opékáme. Před servírováním ještě pocukrujeme. Podáváme s broskvovým kompotem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept