Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 31181

Ingredience

1 ks Chilli paprička
2 ks Cibule
2 ks Fazole červené sterilované
500 g Hovězí maso přední
2 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř cayenský
1 ks Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 ks Rozmarýn čerstvý
1 špetka Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 445 kcal
Kilojoule 1 861kJ
12% Sacharidy 43 g
18% Tuky 14 g
41% Sodík 821 mg
68% Bílkoviny 38 g

Hovězí maso s fazolemi postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso nakrájíme na proužky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Česnek oloupeme a najemno nasekáme. Chilli papričku a zelenou papriku očistíme, zbavíme semen a nakrájíme na tenké proužky. Rozmarýn a fazole omyjeme.

2

Na pánvi rozpálíme olej a opečeme na něm cibuli, proužky masa a rozmarýn. Přidáme česnek, zelenou papriku, chilli papričku, poprášíme mletou paprikou a krátce opečeme. Přidáme rajčata a fazole, osolíme a asi 10 minut povaříme. Směs ochutíme solí a cayenským pepřem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept