Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (7%)
ID receptu: 31184
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

18 g Česnek
1 ks Citrony
800 g Fazole bílé
3 polévková lžíce Olej olivový
100 g Olivy černé
1 ks Paprika červená
1 g Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Rozmarýn čerstvý
1 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 500 kcal
Kilojoule 2 094kJ
24% Sacharidy 87 g
9% Tuky 7 g
11% Sodík 213 mg
52% Bílkoviny 29 g

Pěna z fazolí postup přípravy receptu:

1

Rozmixujeme konzervované bílé fazole, nahrubo nasekané 3 stroužky česneku, 1 lžíci nasekané rozmarýny, olej, sůl, pepř a citronovou šťávu z 1 citronu.

2

Rozdělíme do 6 misek, zdobíme snítkou rozmarýny, nudličkami červené papriky a 2 olivami.

Poznámka

Lístky rozmarýny otrháme od tvrdých stonků a teprve potom nasekáme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept