Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 31195

Ingredience

280 g Cukr moučkový
50 g Ořechy vlašské
8 ks Piškoty cukrářské
300 g Reveň (Rebarbora)
4 ks Vejce slepičí
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 465 kcal
Kilojoule 1 947kJ
21% Sacharidy 77 g
19% Tuky 14 g
4% Sodík 88 mg
18% Bílkoviny 10 g

Reveňový krém postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, na kostičky nakrájenou reveň (rebarboru) vložíme do kastrolu, zalijeme vodou a podusíme doměkka.

2

Žloutky s 200 g moučkového cukru umícháme do pěny, přidáme vychladlou reveň, ještě chvíli mícháme. Přidáme mleté ořechy, znovu zamícháme.

3

Z bílků ušleháme pevný sníh, přidáme zbylý moučkový cukr, znovu šleháme. 2/3 ušlehaného sněhu vmícháme do reveňového krému.

4

Krém rozdělíme do misek, pomocí cukrářského sáčku ozdobíme zbylým sněhem.

5

Podáváme s cukrářskými piškoty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept