Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 31200

Ingredience

1 ks Citrony
500 g Losos - filety
1 g Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
150 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 g Sůl
2 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 282 kcal
Kilojoule 1 181kJ
1% Sacharidy 4 g
23% Tuky 17 g
11% Sodík 215 mg
50% Bílkoviny 28 g

Lososové noky postup přípravy receptu:

1

Do hladka rozmixujeme vykostěné a kůže zbavené kousky lososa, bílky, sůl, pepř. Pomalu přiléváme smetanu a už dlouho nemixujeme, aby se smetana nesrazila. Necháme cca 2 hodiny chladit.

2

V hrnci přivedme k varu osolenou vodu, lžičkou tvarujeme noky a zaváříme je. Až vyplavou na povrch, vyjmeme je a udržujeme teplé.

3

Podáváme například s chřestovou omáčkou zdobené citronem a petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept