Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (7%)
ID receptu: 31204
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

0,3 kávová lžička Citronová kůra
1,5 kávová lžička Citronová šťáva
1 ks Citrony
1 kávová lžička Koriandr mletý
60 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Olej olivový
1 g Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
1 ks Šalotka
12 ks Sardinka obecná
1 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 350 kcal
Kilojoule 1 464kJ
3% Sacharidy 11 g
40% Tuky 30 g
5% Sodík 104 mg
55% Bílkoviny 31 g

Sardinky s koriandrem postup přípravy receptu:

1

Sardinky očistíme od šupin, vykucháme je a vyjmeme vnitřnosti včetně krevní sraženiny, opláchneme a osušíme. Osolíme je ze všech stran, opepříme a potřeme olejem. Grilujeme z obou stran do křupava.

2

Koriandrové máslo: Na rozpálenou pánev nasypeme koriandr a opražíme ho. Přesypeme do misky. Přidáme změklé máslo, citronovou šťávu a šleháme dohladka. Přidáme nadrobno nasekanou šalotku, citronovou kůru, sůl, pepř.

3

Sardinky dáme na velkou mísu, na každou rozetřeme kousek koriandrového másla, zdobíme kousky citronu a petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept