Jednoduchý recept

Předkrm salumi s olivami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 31207

Ingredience

1 špetka Bazalka
6 plátek Bresaola - Sušená hovězí šunka
3 ks Fíky čerstvé
1 ks Meloun žlutý
1 polévková lžíce Olej olivový
90 g Olivy bez pecky
1 špetka Pepř černý mletý
3 ks Rajčata
4 plátek Salám Mortadela
60 g Salám salchizión de montana
6 plátek Šunka parmská

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 68 kcal
Kilojoule 284kJ
2% Sacharidy 9 g
6% Tuky 4 g
1% Sodík 21 mg
4% Bílkoviny 2 g

Předkrm salumi s olivami postup přípravy receptu:

1

Fíky nakrájíme na čtyři díly, rajčata na tenké plátky. Rozpůlíme meloun, vypeckujeme ho a nakrájíme na klínky.

2

Na polovinu velkého talíře naaranžujeme uzeniny. Do středu položíme rajčata, zakápneme olivovým olejem, posypeme bazalkou. Na zbytek talíře dáme fíky a melouny. Uzeniny posypeme olivami.

3

Podáváme zvlášť s olivovým olejem a posypané nahrubo mletým černým pepřem.

Poznámka

Salám pokrájený na tenké plátky. Bresaola - italský salám - můžeme nahradit i jiným italským salámem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept