Jednoduchý recept

Těsto na koblihy s pivem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 31218
Kategorie: Koblihy, vdolky

Ingredience

25 ml Koňak Armaňak
40 g Máslo čerstvé
250 g Mouka pšeničná hladká
150 ml Pivo světlé 12% 4,5% obj.
5 g Sůl
2 ks Vaječný bílek slepičí
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 219 kcal
Kilojoule 917kJ
9% Sacharidy 31 g
8% Tuky 6 g
17% Sodík 346 mg
11% Bílkoviny 6 g

Těsto na koblihy s pivem postup přípravy receptu:

1

Do mísy nasypeme mouku, přilijeme rozpuštěné máslo, vlažnou vodu, pivo, osolíme, lehce promícháme, necháme 10 minut stát.

2

Nyní do těsta nalijeme koňak, vypracujeme těsto, nakonec opatrně vmícháme tužší sníh z bílků.

3

Těsto používáme na smažené koblihy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept