Jednoduchý recept

Těsto na zapékané koblihy

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 31222
Kategorie: Koblihy, vdolky

Ingredience

5 g Cukr moučkový
40 g Máslo čerstvé
500 g Mouka pšeničná hladká
150 ml Pivo světlé 12% 4,5% obj.
3 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
50 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 364 kcal
Kilojoule 1 522kJ
17% Sacharidy 62 g
10% Tuky 8 g
10% Sodík 208 mg
18% Bílkoviny 10 g

Těsto na zapékané koblihy postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme mouku s cukrem a solí, přilijeme rozpuštěné máslo, pivo, vlažnou vodu, přidáme vejce, promícháme, dáme do tepla trochu nakvasit.

2

Po usmažení koblih z tohoto těsta ještě koblihy poléváme polevou a chvíli zapékáme v troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept