Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 31224
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

Náplň
120 g Cibulka jarní
300 g Garnát obecný
20 g Koriandr čerstvý
60 g Mrkev kořen
60 g Nudle skleněné
3 polévková lžíce Ocet rýžový
1 polévková lžíce Omáčka rybí
4 polévková lžíce Ořechy burské pražené
16 ks Rýžový papír
20 g Thajská bazalka
80 g Zelí čínské
50 g Zelí hlávkové bílé
Omáčka
50 g Arašídy
5 stroužek Česnek
1 ks Chilli paprička
1 kávová lžička Cukr krupice
5 polévková lžíce Máslo arašídové
2 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
3 polévková lžíce Omáčka Hoisin
1 kávová lžička Omáčka rybí
50 g Protlak rajčatový
180 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 467 kcal
Kilojoule 1 953kJ
9% Sacharidy 33 g
71% Tuky 53 g
40% Sodík 810 mg
53% Bílkoviny 30 g

Hanojské závitky postup přípravy receptu:

1

Nudle připravíme podle návodu. Poté nudle slijeme a propláchneme studenou vodou. Všechny suroviny na omáčku (protlak, cukr, omáčky...) smícháme a dáme stranou. Nudle nakrájíme na odpovídající délku a promícháme s octem, rybí omáčkou, rozdrcenými arašídy a uvařenými nakrájenými garnáty.

2

Do mísy vložíme pokrájené čerstvé bylinky, zelné listy, listy čínského zelí, jarní cibulku a nastrouhanou mrkev. Přidáme směs s nudlemi, vše důkladně promícháme.

3

Rýžový papír jeden po druhém namočíme na 30 vteřin do teplé vody a rozložíme na rovný povrch. Na každý položíme malé množství směsi zeleniny a nudlí. Postupně stočíme do malých rolek. Okraje zahrnujeme dovnitř, aby náplň nevypadávala. Podáváme společně s

4

omáčkou na namáčení.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept