Salát z nakládaných fazolí - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Salát z nakládaných fazolí
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 31230 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
150 g | Celer sterilovaný |
1 ks | Cibule |
400 g | Fazole bílé v rajské omáčce |
100 g | Houby nakládané |
1 kávová lžička | Ocet kvasný lihový |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 175,3mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 195,9mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,1mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Celer sterilovaný, Cibule, Houby nakládané mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Fazole bílé v rajské omáčce, Ocet kvasný lihový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Salát z nakládaných fazolí postup přípravy receptu:
1 | V míse smícháme fazole i s rajčatovou šťávou, scezený a okapaný celer, který jsme nakrájeli nadrobno, scezené nakrájené houby, drobně nakrájenou a spařenou cibuli a ocet. Salát dobře promícháme a podáváme. |
Poznámka
Servírovat můžeme jen s chlebem, případně s uzeninou či masem.