Jednoduchý recept

Chřest s petrželkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (6%)
ID receptu: 31252
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 223 kcal
Kilojoule 932kJ
4% Sacharidy 15 g
19% Tuky 15 g
12% Sodík 231 mg
15% Bílkoviny 9 g

Chřest s petrželkou postup přípravy receptu:

1

Svazky chřestu vaříme a dbáme na to, aby byly stále teplé.

2

Vejce uvaříme na tvrdo, oddělíme žloutky.

3

Na rozpuštěném másle orestujeme dozlatova strouhanku. Do žloutků zamícháme petrželku.

4

Připravený talíř ozdobíme chřestem, žloutky s petrželkou a strouhankou.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept