Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (7%)
ID receptu: 31253
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Celer řapíkatý
1 ks Citrony
3 polévková lžíce Majonéza
300 g Pangasius - filety
1 g Pepř černý mletý
2 ks Petržel - nať
2 ks Rajčata
1 g Sůl
2 ks Vejce slepičí
3 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 141 kcal
Kilojoule 591kJ
2% Sacharidy 8 g
8% Tuky 6 g
11% Sodík 211 mg
33% Bílkoviny 19 g

Rybí salát ruský postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo, z jednoho vyndáme žloutek a necháme ho stranou. Zbytek vajec nakrájíme nadrobno.

2

Uvařené bílé rybí maso necháme zchladnout, v míse rozdrobíme na kousky, přidáme vejce, smetanu, majonézu, sůl, pepř a 1 polévkovou lžíci nasekané petrželové natě.

3

Rajčata rozkrojíme na čtvrtiny, rozdělíme na čtyři talířky a na ně poklademe rybí salát.

4

Ozdobíme přes síto rozdrobeným žloutkem, plátky citronu, petrželovou natí a řapíky celeru.

Poznámka

Můžeme použít jakékoliv tužší bílé rybí maso.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept