Jednoduchý recept

Salát z fenyklu s konzervovaným lososem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 13 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 3 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 31281
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

4 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr krupice
1 ks Fenykl čerstvý
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
100 g Losos ve vlastní šťávě
2 špetka Sůl
300 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 47 kcal
Kilojoule 198kJ
1% Sacharidy 5 g
2% Tuky 1 g
11% Sodík 228 mg
8% Bílkoviny 5 g

Salát z fenyklu s konzervovaným lososem postup přípravy receptu:

1

Fenykl zbavíme výhonků, opláchneme ho a nakrájíme na silnější nudličky, vhodíme do vroucí vody osolené špetkou soli a asi tři minuty povaříme. Poté ihned scedíme, propláchneme ledovou vodou a necháme okapat.

2

V mezičase si připravíme zálivku smícháním citronové šťávy, soli, cukru a vody.

3

Vychladlý fenykl dáme do mísy, přelijeme zálivkou, poklademe scezeným lososem nakrájeným na nudličky a zdobíme posekaným koprem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept