Jednoduchý recept

Srbské čevabčiči

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 3132
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 špetka Majoránka
0,5 kg Maso mleté - mix
200 ml Olej rostlinný
1 špetka Strouhanka
1 špetka Vegeta
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 805 kcal
Kilojoule 3 368kJ
1% Sacharidy 4 g
109% Tuky 81 g
1% Sodík 22 mg
27% Bílkoviny 15 g

Srbské čevabčiči postup přípravy receptu:

1

Česnek a cibuli pokrájíme na kousky.

2

Maso promícháme s vejcem, cibulí a česnekem, dochutíme solí, vegetou a majoránkou. Směs zahustíme podle potřeby strouhankou, tvoříme válečky.

3

Čevabčiči smažíme na oleji na pánvi dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept