Jednoduchý recept

Salát z rajčat, jablek a bílé ředkve

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 31337
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

0,5 polévková lžíce Citronová šťáva
2 kávová lžička Cukr krupice
200 g Jablka
0,5 polévková lžíce Ocet vinný
250 g Rajčata
250 g Ředkev bílá
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 80 kcal
Kilojoule 334kJ
5% Sacharidy 19 g
0% Tuky 0 g
5% Sodík 96 mg
3% Bílkoviny 2 g

Salát z rajčat, jablek a bílé ředkve postup přípravy receptu:

1

V míse promícháme rajčata nakrájená na tenké půlky plátků, oloupaná, jádřinců zbavená a na nudličky nakrájená jablka a hned zakapeme citronovou šťávou. Ředkev očistíme, nahrubo nastrouháme a přidáme do mísy. Vše zakapeme zálivkou z octa, cukru, soli a jemně promícháme. Salát zdobíme měsíčky citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept