Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 31345
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

40 plátek Bresaola - Sušená hovězí šunka
350 g Játra krůtí
15 g Majoránka
5 g Pepř černý mletý
20 g Smrže sušené
400 g Špagety, Makarony
5 g Sůl
70 g Sýr Parmezán
100 ml Vývar zeleninový
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
400 g Rajčata

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 839 kcal
Kilojoule 3 511kJ
25% Sacharidy 89 g
40% Tuky 30 g
62% Sodík 1 g
74% Bílkoviny 41 g

Špagety s játry postup přípravy receptu:

1

Špagety uvaříme podle návodu ve slané vodě. Oloupeme cibuli,

2

posekáme. Smrže necháme změknout ve vlažné vodě.

3

Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostky. Vyjmeme smrže z vody a necháme okapat.

4

Rozpustíme máslo na pánvi a zlehka v ní osmahneme smrže společně s cibulí a rajčaty. Osolíme a opepříme.

5

Játra opereme a poklepem utěrkou osušíme, nakrájíme na kostky. Pak přidáme ke směsi smržů a rajčat a přibližně 8 minut podusíme. Ještě jednou osolíme a opepříme.

6

Vyjmeme játra a odstavíme do tepla. Směs smržů a rajčat podlijeme vývarem a vydusíme do hustší šťávy. Nakrájíme sušené hovězí maso na nudličky a zamícháme do omáčky. Špagety podáváme s omáčkou, játry, zdobené parmezánem a majoránkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept