Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 31346
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

200 g Cannelloni
2 stroužek Česnek
80 g Jíška instantní
10 g Máslo čerstvé
130 g Mozzarella
5 polévková lžíce Olej olivový
5 g Oregano čerstvé
5 g Pepř černý mletý
150 g Ricotta
500 g Špenát listový čerstvý
5 g Sůl
100 g Šunka od kosti
50 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
1 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 478 kcal
Kilojoule 2 000kJ
5% Sacharidy 17 g
48% Tuky 36 g
43% Sodík 855 mg
37% Bílkoviny 21 g

Canelloni se špenátem postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme šunku na proužky. Mozarellu necháme okapat a nakrájíme na kostky.

2

Opereme oregano a jemně posekáme. Oloupeme a rozmačkáme stroužky česneku. Ricottu a mozzarellu smícháme s nasekaným špenátem, šunkou, oreganem a česnekem. Silně ochutíme solí a pepřem. Předehřejeme troubu na 250 °C.

3

Těstoviny naplníme směsí špenátu a šunky. Potom rovnoměrně

4

vymažeme ohnivzdorný pekáček máslem.

5

Naskládáme canelloni do pekáčku. Žloutek rozkvedláme s pecorinem, olejem a bešamelem a směs rovnoměrně přelijeme přes těstoviny. Ochutíme solí a pepřem. Zapékáme zhruba 20 minut dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept