Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 31350

Ingredience

10 g Bazalka
650 g Cibule
400 g Krájená rajčata s bazalkou
2 polévková lžíce Olej olivový
10 ml Olej stolní
10 g Oregano čerstvé
5 g Pepř černý mletý
100 g Sýr Gruyére
5 g Sůl
400 g Těsto na pizzu
70 g Šunka parmská

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 541 kcal
Kilojoule 2 265kJ
6% Sacharidy 20 g
26% Tuky 19 g
45% Sodík 900 mg
34% Bílkoviny 19 g

Pizza cipolla postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na tenké kroužky a na oleji orestujeme.

2

Předehřejeme troubu na 200 °C. Okořeníme rajčata solí, pepřem a oreganem.

3

Vyválíme těsto na pečicí plech. Plech nebo formu na pizzu vymažeme olejem a položíme na ni těsto. Šunku jemně posekáme, sýr jemně nastrouháme.

4

Na těsto rozložíme rajčata a na ně cibuli. Posypeme nasekanou šunkou.

5

Zasuneme plech s pizzou na nejnižší rošt trouby a pečeme přibližně 30 minut. Po uplynutí poloviny doby pečení posypeme povrch pizzy sýrem. Podáváme ozdobené bazalkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept