Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 31361

Ingredience

300 g Ananas
15 g Bazalka
120 g Cibule
400 g Garnát obecný
200 g Krájená rajčata s bazalkou
15 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
15 g Petržel - nať
300 g Pórek
200 g Sýr Taleggio
5 g Sůl
500 g Těsto na pizzu
200 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 873 kcal
Kilojoule 3 652kJ
8% Sacharidy 27 g
39% Tuky 30 g
73% Sodík 1 g
103% Bílkoviny 58 g

Pizza con gambero postup přípravy receptu:

1

Pórek nakrájíme na tenká kolečka. Oloupeme cibuli a nakrájíme na kroužky. Kousky ananasu necháme okapat. Nakrájíme šunku na kostky.

2

Předehřejeme troubu na 200 °C. Bylinky opereme, osušíme a posekáme. Sýr nakrájíme na plátky.

3

Položíme těsto na vymazaný pečicí plech a potřeme je rajčaty. Jednu polovinu pizzy obložíme pórkem, vařenými garnáty a kroužky cibule.

4

Druhou polovinu těsta obložíme kousky ananasu a šunkou. Všechno ochutíme solí a pepřem.

5

Posypeme bylinkami a ozdobíme sýrem. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut při 200 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept