Recept

Špagety s tuňákem, ančovičkami, olivami a mozzarellou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (18%)
ID receptu: 31373
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

50 g Ančovičky konzervované
1 kávová lžička Cukr krupice
125 g Mozzarella
30 ml Olej olivový
50 g Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
6 ks Rajčata
300 g Špagety
1 špetka Sůl
200 g Tuňák v oleji
60 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 600 kcal
Kilojoule 2 509kJ
18% Sacharidy 64 g
26% Tuky 20 g
33% Sodík 658 mg
60% Bílkoviny 34 g

Špagety s tuňákem, ančovičkami, olivami a mozzarellou postup přípravy receptu:

1

Podle návodu na obalu připravíme těstoviny. Mezitím v hluboké pánvi zahřejeme olej. Vložíme zralá rozkrájená rajčata a cukr, dle chuti opepříme. Promícháme a smažíme 7 minut, až rajčata změknou a začínají pouštět šťávu. Ančovičky nakrájíme na menší kousky a postupně přidáváme k rajčatům.

2

Vlijeme víno, tuňáka a olivy bez pecky, podélně rozříznuté. Opatrně zamícháme, aby se všechny přísady spojily s omáčkou. Přidáme mozzarellu a bez dalšího míchání 5 minut ohříváme. Dle potřeby dosolíme. Hotové těstoviny přelijeme omáčkou a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept