Jednoduchý recept

Trianonská omáčka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3138
Kategorie: Omáčky studené

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
3 polévková lžíce Majonéza
3 ks Okurky nakládané
1 polévková lžíce Olej olivový
0,5 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
5 ks Šalotka
1 špetka Sůl
4 polévková lžíce Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

62% Kalorie 1,217 kcal
Kilojoule 5 090kJ
49% Sacharidy 176 g
69% Tuky 52 g
646% Sodík 13 g
45% Bílkoviny 26 g

Trianonská omáčka postup přípravy receptu:

1

Šalotku nakrájíme na kostičky a podusíme na rozehřátém másle. Přilijeme víno a zvolna asi 10 minut provaříme. Poté vše rozmixujeme a necháme vychladnout.

2

Přimícháme majonézu, rajčatový protlak, na kostičky nakrájené okurky a nasekanou papriku. Ochutíme solí, pepřem a osladíme.

3

Omáčka je vhodná k rybám, zejména ke grilovaným makrelám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept