Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 31389

Ingredience

90 g Cukr třtinový
0,5 šálek Datle
1 ks Jablka
1 kávová lžička Kypřicí prášek do pečiva
2 polévková lžíce Margarín
25 g Mouka pšeničná hladká
0,3 šálek Mouka žitná celozrnná
1 kávová lžička Skořice mletá
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 396 kcal
Kilojoule 1 656kJ
23% Sacharidy 84 g
9% Tuky 6 g
4% Sodík 89 mg
12% Bílkoviny 7 g

Datlové mufiny s jablky postup přípravy receptu:

1

Nejprve připravíme formy na mufiny a to tak, že každý mufin vymažeme tukem. Formy odložíme stranou.

2

Troubu předehřejeme na 190 °C. Ve větší míse smícháme mouky, skořici, prášek do pečiva, cukr, nadrobno nakrájená jablka i se šťávou, kterou pustila, vejce a na závěr vmícháme nasekané datle. Vzniklé těsto vkládáme do připravené formy na mufiny. Pečeme přibližně 25 minut.

3

Hotové mufiny vyndáme z trouby a vyklepeme z forem. Servírovat můžeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept