Recept

Vepřový předkrm dim sum

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 31398
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

50 g Bambusové výhonky konzervované
2 ks Cibulka jarní
2 kávová lžička Cukr moučkový
2 kávová lžička Olej sezamový
1 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
1 polévková lžíce Sherry brandy
4,5 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
24 plátek Těsto Wonton
1 ks Vaječný bílek slepičí
400 g Vepřové maso mleté

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 344 kcal
Kilojoule 1 438kJ
4% Sacharidy 14 g
30% Tuky 23 g
12% Sodík 239 mg
34% Bílkoviny 19 g

Vepřový předkrm dim sum postup přípravy receptu:

1

Do větší mísy dáme vepřové mleté maso, bambusové výhonky, pokrájené jarní cibulky, sherry, sójovou omáčku, moučkový cukr, sezamový olej a sníh z bílků a vše promícháme. Přidáme škrobovou moučku a smícháme s ostatními ingrediencemi.

2

Na vál rozmístíme plátky wontonového těsta. Na každý plátek dáme doprostřed lžíci směsi, zabalíme i s náplní a všechny rohy stiskneme k sobě.

3

Wontony narovnáme do síta a obalíme navlhčeným kusem čisté látky. Síto vložíme do pánve a vaříme wontony v páře 7 minut.

4

Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept